Smarta tillval till badrummet

Smarta tillval till badrummet

Börjar det bli dags för en badrumsrenovering Stockholm? Att få göra om i badrummet är en dröm som blir sann för många och man går runt i månader i förväg och försöker planera det perfekta badrummet. Vilka färger ska man välja? Vilka material? Allt kommer att hamna på plats till slut, och drömmen om ett lyxigt badrum blir äntligen verklighet. Men vilka tillval ska man satsa på?

 

Golvvärme eller inte?

När man renoverar badrum är golvvärme alltid något som kommer på tal. Det är ju så mysigt att kliva ut ur duschen och sätta ned fötterna på ett varmt och skönt golv. Det är dessutom behagligt om man väljer att lägga kaklat golv, då det lätt blir kallt och obekvämt utan värmen. Golvvärme kan dock kosta en del då det drar mycket el – men det är det nog ändå värt i slutändan!

 

Smarta ellösningar

Ett annat tillval att se över när man ska renovera Stockholm är belysning och elektricitet! Många väljer idag att installera trendiga spotlights i taket, så att man kan välja styrka på sin belysning beroende på tid och humör. Det är ju riktigt skönt att kunna skruva ned belysningen när man vill ta ett avslappnande bad, och höja belysningen om man ska sminka sig inför en fest. Man kanske dessutom vill skaffa lite bättre belysning runt badrumsspegeln? Det finns mycket att tänka på helt enkelt!

 

Utöver belysningen behöver man även se över sitt behov av eluttag i badrummet. Kanske vill man installera en portabel laddare till sin telefon, eller ett inbyggt eluttag i badrumsskåpet där man kan ladda sin eltandborste utan att massa sladdar ligger framme och skräpar. Ett tips är att konsultera med en elektriker gällande elen i badrummet för att se över vad som går att göra, och vad som inte går att göra.

Publicerat i Hem