3 tips på hur man städar inför en flytt

3 tips på hur man städar inför en flytt

 

Börjar flytten till den nya bostaden närma sig? Så himla roligt! Det är ett äventyr, att flytta till ett nytt hem – men det är även mycket som måste göras innan man kan slå sig till ro. En av sakerna som behöver göras är att städa ur den gamla bostaden. Man kan få hjälp med flyttstädning Östersund, eller göra det själv. När man flyttstädar kan man försöka komma ihåg de här tipsen:

 

  1. En gång innan, en gång efter

 

För att underlätta för sig själv är det smart att grovstäda hela bostaden en gång innan man packar ihop sina saker – och en gång efter, alltså den riktiga flyttstädningen. Genom att göra en ordentlig städning redan innan man packar har man lagt en bra grund för den riktiga städningen, som kanske gör att den blir lite lättare. Om man fått hjälp med hemstädning Östersund från en städfirma tidigare kanske ens bostad till och med redan är ren innan man börjar packa!

 

  1. Bikarbonat för tuffa områden

 

Smutsig ugn? Svåra fläckar? Kakel som inte rengjorts på länge? Svaret på alla frågor är bikarbonat. Blanda med vatten eller vinäger och se hur den allra tuffaste smutsen försvinner. Ett husmorsknep som verkligen fungerar – speciellt för de värsta av de värsta områdena i huset.

 

  1. Glöm inte svåra områden

 

Man brukar kanske inte städa bakom ugnen eller under kylskåpet till vardags, men inför en flyttstädning är det viktigt. Här måste man gå igenom varenda vrå i bostaden för att se till att allt är skinande rent för kommande personer som ska bo där.

 

Där var dem, tre viktiga tips för flyttstäd Östersund. Tänk på att alltid kolla överallt, hellre en gång för mycket än för lite, för att säkerställa att allt verkligen är så rent det kan bli!

 

Publicerat i Hem